BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, March 2, 2009

PoStEr dAn...


cEwah kaLau tgk ti+L3 kaT atAs tU3 cAm gEmpaQ je kAn
cAm pReseNtatiOn tu3 ev3nt yaNg beSar-beSar j3 waLhaL?
h3heH

eRm tuJuaN m!sS daFf ni3 tiB32 m3raYap k3 alAm maYa yaNg
seMemaNgnyE s3kaRang meNjadi sa+u pOrt yaNg
meSti dilaWa+i ol3h miSs dAff aLmosT eVeryday
aDalaH seBab saJe suk3 naK shAre pAsaL pReseNtatIon
poSter yaNg kitoRang da pReseNt seMalam...

dEngaN berSaks!kaN ouR lecTurEr yaNg l3vel saBarny3 agaK tiNgg!
cuZ tUngGu kitoRang m3rEpeK membeNtanGkan
haSiL kaRya yaNg agAk kreAtiF
+idAk luP3 jugAk
s3muUa cOsmaT3 kiTorAng yaNg paTi3nt juGak
wAitin' fOr th3ir tuRn tO prEseNts haSiL krEatIf maSinG2...

haA tuRn 4 sAhaba+ akHirnyA tib3 jugaK
deNgaN laGak yAng x bErapA naK ngEr! kiToraNg m3lanGkah ke dEpan
unTuk meM'prEseNtkAn haSiL etNik kReatiF kitoraNG
h3heH...

.: sO iNilaH di3 pOstEr yAng kitOrang t3laH pErtaRuhkAn :.
taDaaAaaa!!!


eRm seT3laH koRang teNgok poSt3R diAtas ni3,
whaT do u tHink?

++ adAkaH iaNya caNtik?++
*h3he kLu tnYa m!sS daFf harUslaH caNt!k seBab iaNya t3lah
gO thRu beBeraPa prOseS seBeluM jaDi caMtu

++ adAkaH anDa meNyukAinyA?++
*waJib suKa kUikUi

++ aGak2 beRap3 maRk yaNg kitoRang blEy daPat unTuk pOst3r ni3?++
*tu3 maSih laGi m3njaDi pErsoaLan hUhuH,kitOraNg xtaU naK aGak juGak =)

pOstEr ni th3mE dia reLa+3d wiF "dEa+H"
bAsEd oN d CompaRiSon oF tWo teXt


.: WhiCh aRe :.
tUesDayS wiTh moRriE
+
tUesDayS wiTh baPaK
(bLog)


eE buAt cOmpaRisOn liTerAtURe ni3 fOr m!sS daFf nI SaNgaTla
meM3naTkan, meNteNsiOnkAn
sEbaB evErytHing k3nA faHam thEn baRu blEh waT
hUhuH...
aFter dA faHam sUm3 th3N keNa eXprEsS pLak iN foRm oF "pOstEr"
liKe wHaT wE haVe dId...

seBenArnyA eV3ry s3mEstEr kitoRang foR suRe puNyala
kEna wAt poSt3r ni3 uNtuK cOs liT3raTurE
yaNg seMemaNgnyA meNjadi suBjecT "FAV" m!sS daFf aNd d gEng
fOr eV3ry sEmesTer sinCe 3 yEarS wE haV3 b3En heRe h3heH...

liTeratuRe ni3 inteRestiNg taP! baGi ses!apA
yaNg miNatnyA meNdaLam la
fOr peOplE yang miNatnyA suAm2 kUku cAm miSs daFf ni3
ya aMpUunn...
kaLau blEy xNak sTudy liTeratuRe da,
bl3y miGraIn raSanYa huHu
eH bU+ dUn gEt m3 WrOng yA,
xBesH seBaB m!sS daFf ni hAa yaNg aGak
maLas naK meNgHaya+i kaRya2 krEatIf diAtAs muKa bUm! ni3 dan juGa
miNatnyA yaNg bl3y jaDi bEku buKan sUam2 laGi!!!

biLe caKap paSaL b3kU niE
tadI m!Ss daFf aDa qUiz

.: bUT :.
sEdeY seBab xblEy buAt saNgaT,
buKan x stuDy taPi xaBisH stUdy
h3hEh..
yaNg stUdy tu pUn xMo lekAt sAngaT
iSh, b3kU tU3 laMba+ sAngaT naK caIr koT

.: sO :.
' yOu desErvEd iT yAni3 '

miSs daFf rAsE cuKuplaH saMpaI di sIni duLu
b3beLan yaNg x seBeraPa ni3...
sEe yOu iN d nExT n3 k

p/s: fe3L fReE skEt sEbaB saTu kEjE daH dis3TelKaN
syAbaS kePada 4 sAhaBat keRanA
beRjayA menYeteLkan saTu kEje ni!!!


















































0 orang bagi komen beliau: