BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, March 18, 2009

.: toGetHer wiTh hIm :.

Neway xde pape nk story just semalam mR.daRl dtg
ala tu pun kebetulan sebab die balik kg kat rawang,
then alang2 tu yg dtg jenguk miSs dAfF kat sini...
sukE??
harusla suke, rindu kat bebel die tu
kalau da start bebel xpenah nk mengalah dulu..
so semalam p jalan dekat2 sini je,ajk die p kajang sebab
nk beli barang for my game project
tapi...
sempat jgk sesat ms otw nk blk sebab die x biasa sgt
ngn jalan kat situ,bersimpang siur i pun jd pening heheh..
masa pegi xde problem..
pastu blk ym la ngn oshinz then
oshinz pesan pasni kena bwk map, malu2 hahah...
lepas tu cm biasa utk mengabiskan masa semalam
kitorang lepak kat tasik tu..
dating + tengok orang len dating+makan eskrim
dan yang paling best share byk story ngn die
bile ngn die susah nk dgr die diam, mesti byk story
dia akn diam klu kitorang gaduh heheh
(tu je can nk dgr die x bercakap heheh)
then ktorang p pasa mlm,mkn2 pastu die anta blk kolej around 9
erm that's all d story, hari yg best wlaupun pada hakikatnya
miSs daFf ada byk sgt keje nk disiapkan huhu
.:k till here:.

0 orang bagi komen beliau: