BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, March 18, 2009

.: makHluK tUhaN paLinG gaTaL :.

uish cam agak extreme je title kite ni ek
actually xde pape pun..
makhluk tuhan paling gatal tu refer to
eN.nyaMuk!
haa makhluk kecik ni memang suke menggatal
dgn mIss daFf n rumate die sekali...
masuK ngn last nite da 3 hari tido misS daFf terganggu
sebab die miSs daFf x lena tido
ee geram geram geram =p
bile die gigit tu emang gatal gile,
sume ubt da ltk pun xjgk kurangkan
kegatalan tu ish2..
bukan kitorang x psg ubt nyamuk dlm blik ni tapi
tah la agaknya eN.nyAmuK tu da ter'iMmune' da kot
die x mati pun..
pastu mIss daFf da plan awl2 nk beli ubt nyamuk yg baru
masa kuar ngn mR. daRL semalam tapi hajat x kesampaian
terlupe + mR daRl tu da mls nk pth blik
lagipun kesian kat die jgk sebab pastu nk drive
ke rawang yang agk jauh jugak..
so akibat tido yang terganggu tu miss daFf terasa teramatla menyesal
sebab x pegi jgk beli ubt nyamuk yang baru
rasa cam nk mrh kat en.nyAMuk tu tapI cmne???
huhuh...
bangun pagi kepala da pening+sakit sebab asyik terjaga
masa tido,skrg pun still skt lg tapi da kurang da...
kalau x hilang jgk sktnya jap g kena mkn ubt lagi,
sebab nnt nk wat keje ngn wani ngn aja..
eRm tu je la cte pasal
maKhluk tuHan paliNg gaTal ni
.: tiLl here :.

0 orang bagi komen beliau: