BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, March 3, 2009

mOoD mOod & mOoD...

eRm buSanNya...
buKan seBaB xdE paP3 naK wAt...

:: cUmA ::
taH la
mOoD yAnG x beRapa tEnt3rAm
yAng m!sS daFf seNdiRi xsUr3 keNapE jaDi sebegIni...

.: aLL d fe3lIngS aRe miXed uP :.
+bOrED+
+sAd+
+aNgRy+
+UnsAtiSfi3d+
+bLuRr+
+tiRed+
+tEnS!on+

iSh macAm rAsa Ada
hAa aLa2 rojaK pUn adA koT
m!sS daFf rInDu saNgat kaT uMah
da laM3 xbaLik
rIndU kaT suM3 tamBah2 laGi kaT
si kecIk kat Umah tu3, my d3aR liL' nIecE
(wAaaa Nak baLik!!!!)

aCtuaLly m!sS daFf tErAsA aGak malaS menAip akSarA2 ni
tapi diSebaBkaN l3veL buSan yaNg aGak makSimA ni3
sO diGagaHkaN juGak jaRi jeMari nI3 menAip akSara2 ni3
fOr thIs n3...

:: tO ::
m!sS daFf jugAk iNgIn mEmoHon amPun daN maAf s3kiRaNya
n3-n3 miSs daFf bErbaUr keSediHan daN tiDak haPpeNing Lik3 d pRevioUs n3
thIs iS beCause of d bAd mOod tHat i'M faCinG riT3 noW
sOrRy yE keNgkaWan...

adUyaI eSoK aRi rabU
m3aNs eSok k3laS kUL 8.0o aM
maLasHnyE m!sS daFf ni3 nAk mEn'aTtend'kaN diRi ke k3laS tuE
tUlUnNnnNn...

:: bUt ::
n0 maTteR wHat
m!sS daFf & d GenG shOuld gO +O thaT cLaSs
hUhUh...

sEkaRang Jam da menuNjukKan aNgka 11.30 pM
naK tidO??
awAl laGi...
tapI kaLaU tidO leWat esOk paGi suSah naK banGun
sO???
b3tter m!sS daFf menGunduRkaN diRi daRi aLam maYa ni3
seB3lUm leBiH baNyak laGi akSarA diTaip
daN mEnjadi lEbiH paNjaNg daN
mEnboSanKan kePada sEsiaPa yaNg speNt tIm3 meMbaCa
n3 miSs daFf di paGe iNi...


p/s: xSabaR abIsKan miNggU ni3 SebaB jUmaAt nI da Bley baLik uMah!!!
























2 orang bagi komen beliau:

0sh!Nz 0n da bL0ck said...

uiks.. lately sume org cam dilanda sindrom mood tak tenteram kot. hehehe.

dafFodiLs (",) said...

tau xpe,sume xkena..
sume cu punye pasal hahah